Alexa Toolbar İndirin !


Web sitenizin ziyaretçi performansını sürekli izleyebilir, ziyaret ettiğiniz sitenin de ziyaretçi performansını anında görebilirsiniz.
 
Toolbar’ı http://www.alexa.com/toolbar sitesinden yükleyebilirsiniz. Sitelerin rakamla değerini gösterir, örnek verirsek gmail.com ( 1 ) facebook.com ( 2 ) youtube.com (3) gibi yani anlatılmak istenen rakamlar ne kadar az sitenizin değeri o kadar yüksektir. Alexa’da hit artırmanın yollarından biri başka sitelerden aldığınız kopyaları en aza indirgemektir, yani sitenizde yayınlayanacağınız haber, makale vs. gibi içeriklerin mutlaka başlıklarını ve içerikte oynamalar yapmalısınız, yoksa bunu gören alexa sitenizin rakamlarını tekrar yukarıya taşıyacaktır. Alexa toolbar bilgisayarınızda mutlaka olmalıdır çünkü bunu yine alexa toolbar’lı olarak sitenize giriş yaptığını görür, çevrenizdeki arkadaşlarınıza da toolbar’ı önererek sitenize girmesi sitenizin yükselmesi için iyi bir yöntemdir. Bir diğer sitenizin değerini gösteren sitede Google’ın http://www.prchecker.info/ sitesidir. Buraya sitenizin ismini yazarak google PR değerini öğrebilirsiniz, Google PR değeri en az ( 0 ) en çok ( 10 ) olarak değerlendirilir.

Bunların dışında Alexa Toolbar‘ın size sağlayacağı yararlar temel olarak şunlardır:

Toolbar’daki arama kutusu ile Google’da her an arama yapabilirsiniz.
Sitelerin Google PageRank değerlerini ve Alexa sıralamasını takip edebilirsiniz. Alexa Toolbar kullanarak web sitenize giren ziyaretçiler, web sitenizin alexa puanına doğrudan etki edecektir. Böylelikle Alexa sıralamanız önlere doğru gelecektir.

Alexa Toolbarı indirmek için Tıklayın!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »