Call of Duty Black Ops 2 Hilleleri


Call of Duty Black Ops 2 Hileleri

Call of Duty Black Ops 2 hileleri Türkiye’nin en büyük Oyun Hile-Trainer sitesi olan DLC Oyun’da. Call of Duty Black Ops 2 hilelerini nasıl kullanacağınızı bilmiyorsanız kısaca açıklayalım.
callofduty black ops2 500x271 Call of Duty Black Ops 2 Hileleri
Call of Duty Black Ops 2 hileleri trainer olarak ekleniyor. Trainer sizlere oyun içerisinde para, ölümsüzlük gibi bir çok kolaylık sağlar. Traineri kullanabilmek için ilk olarak oyuna girmeli daha sonra Alt+Tab veya Alt+Esc tuşlarını kullanarak windowsa geri dönmeli ve traineri çalıştırmalısınız. Yani traineri çalıştırdığınızda oyununda açık olması gerekmektedir. Call of Duty Black Ops 2 hileleri  buradan indirilebilir. Call of Duty Black Ops 2 hileleri çalışmazsa bunun sebebi trainerla oyununun versiyonlarının uyuşmamasıdır. İyi eğlenceler.
Call of Duty Black Ops 2 hileleri çalıştırmadan NUMLOCK yani rakamların çalışmasını sağlayan tuşun açık olduğundan emin olun.
Call of Duty Black Ops 2 hileleri çalıştırdıktan sonra oyuna girin.  (Eğer trainer çalışmazsa İnsert tuşuna basın yine çalışmazsa trainerı kapatıp bir daha açarak F12 tuşuna basın. Yine Çalışmazsa bu sefer aynı işlemi F2 ile deneyin. Çalışmaması halinde son olarak F1 ile deneyin.) Bir teşekkür yeter…
Hilenin içeriğini trainerı açarak öğrenebilirsiniz.
=> Trainer (Hile) çalışmadı mı? Yorum ile bizlere bildirin hemen alternatifini ekleyelim.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »