Apple İphone 4s Fiyatı

  • iPhone 4S
    iPhone 4S
    Şimdiye Kadarki En Güçlü iPhone İşlemcisi iPhone 4s'te bulunan A5 çip iki çekirdekli olması sayesinde gücünü iki katına grafik performansını ise 7 katına çıkarabilmektedir. A5 işlemcisinin hızının etkilerini hemen hissetmeye başlayacaksınız. iPhone 4S ile uygulamaları açmak, internette sörf yapmak ve oyun oynamak artık çok daha hızlı. Kesintisiz eğlencenin keyfine varın.
    iPhone 4S
    Telefon Kamerasından Çok Daha Fazlası. iPhone 4S'in kamerası şimdiye kadar karşılaştığınız en iyi cep telefonu kamerasıdır. 8 Megapiksel çözünürlük ve f2.4 diyaframlı özel mercek ile her fotoğrafınız usta işi olacak. Arka aydınlatma sensörü ve kusursuz otomatik beyaz ayarı gibi üstün özelliklere sahiptir. Ayrıca, çok daha fazla ışık toplayabilmesi için, yüksek verimliliğe ve kapasiteye sahip olacak şekilde geliştirilmiştir. Yüksek megapiksel ve ışık, fotoğraflarızın çözünürlük ve ayrıntılarında büyük bir farklılık yaratır.
    iPhone 4S
    Kusursuz HD Video Çekimi iPhone 4S ile 1080p HD kalitesiyle video çekimi artık çok kolay. Saniyede 30 kare hızında inanılması zor videolar çekebiliriniz. Parazit azaltma özelliği sayesinde düşük ışıkta dahi harika videolara sahip olabilirsiniz. Video sabitleme özelliği ile titreyen çekimleri sabit hale getirir böylece çekim kalitesini de artırmış olur. Bunların yanısıra çektiğiniz videolarınızı iPhone 4S ile düzenleyebilir ve aynı anda sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.
    iPhone 4S
    Retina Ekran iPhone 4S ekranı şimdiye kadar ki çözünürlüğü en yüksek ekranlardan olan Retina Ekran'dır. İnsan gözünün, tek tek ayırt edemeyeceği kadar yüksek yoğunlukta pixel sayısına sahip bu ekran ile herşeyi çok net ve çok canlı görebilirsiniz. Metinler,grafikler ve görüntüleri çok net bir şekilde farkedebilirsiniz.                  

NOT=Fiyatı 1.436.63 TL'dir.




Share this

Related Posts

Previous
Next Post »