CES Tanıtım


Bu yıl 8-11 Ocak 2013 tarihleri arasında ABD’nin Las Vegas kentinde düzenlenen ve yıllardır süregelen CES yani Tüketici Elektroniği Fuarı’nın 2013’teki hali CES 2013 teknolojiye meraklı herkes tarafından büyük bir merakla takip ediliyor ve bütün teknoloji devlerinin fuara katılım göstererek en son ürünlerini birer gövde gösterisi halinde medyaya ve kullanıcılara tanıtmaları çok büyük bir heyecan oluşturuyor.
CES 2013 süresince açıklananları ve fuarla ilgili herşeyi, teknoloji, bilişim, donanım, yazılım şirketlerinin en son ürünlerini bu blog yazımızı takip ederek anlık olarak öğrenebileceksiniz. CES 2013’ten bilgiler ve haberler geldikçe aşağıdaki içerik bölümümüz güncellenecek ve en son haberler en üstlerde yer alacak. Dilerseniz elde edilen en son bilgilere göz atmaya başlayabilirsiniz.
Asus'un yeni ARES II adlı ekran kartı içerisinde tam 2 adet Radeon HD 7970 grafik işlemcisi içeriyor ve grafik piyasasında en hızlı ekran kartı olma özelliğini taşıyor. Sıvı soğutma ile soğutulan cihaz tam bir oyun canavarı ve teknoloji meraklılarının hayallerini süsleyen cihazlardan birisi olarak CES 2013'te boy gösterdi.
Kensington'un duyurduğu yeni anahtarlık ise iPhone sahiplerini sevindirecek ve CES 2013'ün ilginç ürünleri arasında yer alıyor. iPhone'unuz sizden uzaklaşınca alarm çaldıran anahtarlık aynı zamanda GPSuyumluluğuna da sahip.
Dünyanın ilk oyun tableti Windows 8 işletim sistemini kullanıyor ve Intel i7 işlemcisi ile ideal bir performans sunuyor. Tabletin PC'ler ile yarışacak düzeyde olan donanımı sayesinde oyunseverler en son çıkan oyunları kolayca oynayabilecekler.
Panasonic CES 2013 sırasında sunduğu OLED Ultra HD televizyona ek olarak standart üretimlerinden olanPlazma TV'ler hakkında da bilgiler verdi. Şu anda dünyanın en ince plazma televizyonunu bizlere sunan şirket piyasadaki liderliğe oynayışına devam ediyor.
Sony Xperia Z ve ZL Fotoğrafları
CES 2013 Tüketici Elektroniği Fuarı'nda açıklamalar yapan Pioneer Electronics yetkilileri, sahip olduklarıakıllı telefon uyumlu cihazlarıyla ses sistemleri arasında en yetkin şirketlerden birisi olduklarının altını çizdi.
6.45 mm kalınlığı ile Alcatel'in yeni modeli dünyanın en ince akıllı telefonu olmaya aday. CES 2013'te teknik özellikleri açıklanan telefon sahip olduğu 1.2 Ghz işlemcisi ile hem performans hem de inceliği bir araya getirmiş durumda. 
Samsung'un uzun süredir beklenen Windows 8 işletim sistemli akıllı telefonu Samsung ATIV Odyssey en sonunda tanıtıldı ancak beklentilerin altında kalmasıyla hayal kırıklığı yaratmış durumda. Ürünün teknik detaylarını incelemek isterseniz haberimizi kaçırmayın.
Dünyanın en büyük OLED Ultra HD televizyonu olma iddiasındaki Panasonic'in yeni ürünü tam 56 inçbüyüklüğünde ve inanılmaz bir görüntü kalitesi sunuyor. Şimdiye dek plazma tvlere yoğunlaşan şirket bundan sonra LCD piyasasına mı giriyor dersiniz?
Amazon Kindle Fire ve Google Nexus'a rakip olarak Acer tarafından tasarlanan Iconia B1-A71 modeli hem ekonomik oluşu hem de Android 4.1 işletim sistemini içerisinde barındırmasıyla her iki cihaza karşı güçlü bir oyuncu olabilir.
Half LifePortal gibi yüz binlerce fanatiğe sahip oyun serilerinin yaratıcısı ve Steam online oyun satış sisteminin kurucusu Valve'ın yeni oyun konsoluna dair bilgiler CES 2013'te ortaya çıktı. Pistol adı verilen konsol ilginç tasarımı ile dikkatleri topluyor.
Samsung'un akıllı telefonlar ve tabletlerdeki önderliği televizyonlarda da devam ediyor ve şirketin Ultra HD görüntü kalitesine sahip modelleri CES 2013'te görücüye çıkarılmış durumda. Full HD görüntüleri Ultra HD yapabilen bu televizyonlar çok konuşulacak.
Mozilla ekibinin geliştirdiği Firefox OS mobil işletim sistemi ilk kez ZTE akıllı telefon üzerinde görüntülendi ve tamamen HTML5 ile geliştirilen sistem aynı zamanda Android işletim sistemli cihazlara da yüklenebilecek.
56 inçlik boyutu ile dünyanın en büyük OLED televizyonu olan Sony'nin prototip ürünü aynı zamanda 4K yaniUltra HD görüntü destekliyor ve prototip şu anda kendi alanında eşsiz bir model. Diğer Sony televizyonlar hakkında en son bilgiler de CES 2013'te açığa çıkmış durumda. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »