Counter Strike Online Full İndir

Bugunkü konumuzda sizlere Counter Strike adlı oyunumuzun hakkında bilgi vereceğim.Öncelikle Counter Strikeyi hemen hemen hepimiz biliriz, yakın bir süre önce counter strike adlı oyunun onlinesi çıkmıştı. bu oyunumuz butun takipçileri tarafından oyananmaya başlamıştırçCounter Strike aksiyon , macera içeriklidir.
 Valve gibi dünyaca ünlü oyun yapımcıları olan . kişiler tarafından hayla Counter Strike eski bir oyun ama hayla oynanması büyük bir başarı olduğunu söylemektedir.
Bu arada sadece ülkemizde sadece oynanmıyor hemen hemen , tüm dünya oynuyor bu sefer online olarak oynanıyor yani , ağ üzerinden deilde internet üzerinden oynanıyor .

Counter Strike Online bizlere eskiden tanıdığımız Counter Strike oyununda bulunan oyun modları ile birlikte gelmekte. Bu modlara bir göz atacak olursak;
  • Bomba imha/kurma: Teröristler belirlenen noktalara bomba kurmaya çalışırlar ve kurup patlayabilirseler oyunu kazanırlar, Counter Terörist ekibi ise bombayı imha etmeye ve kurulmasına engel olmaya çalışır.
  • Rehine kurtarma: Teröristlerin kaçırıp sakladığı rehineleri güvenli bölgeye götürmeye çalışmalı ve oyunu kazanmalısınız.
  • Hapishane: Teröristler mahkum olurlar ve hapishaneden kaçmak için isyan başlatmalı ve başarılı olmak zorundalar.
  • Suikast: Teröristler belirli noktalarda durup Counter Terörist ekibinden bir gönüllüyü vurmaya çalışırlar, eğer gönüllü oyuncu vurulursa oyunu teröristler kazanır.
  • Kaçış Engelleme: Teröristler belli bir noktaya kaçmaya çalışırlar ve Counter Teröristler ise onları engellemeye çalışır eğer teröristler kaçış noktasına ulaşırsa oyunu kazanırlar.
Dolu dolu bir FPS oyunu olan Counter Strike Online’ı sizde denemelisiniz, hemen indirip ücretsiz bir şekilde üye olarakoynamaya başlayabilirsini
NOT:İndirme Linki Aşağıdadır.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »