Facebooku Para Hırsı Bürüdü!

Facebook’u Para Hırsı Bürüdü!
Sosyal medyanın lideri konumunda bulunan Facebook, son zamanlarda hisse değerini kaybederek düşüşe geçmişti. Ne kadar çabaladıysa da hisse değerlerini kurtarıp eski kalitesine döndüremeyen Facebook, son zamanlarda kendine ‘para’ getirecek herşeyi kabul eder oldu.

İlk olarak ‘Öne Çıkar’ özelliği ile paylaşımlarını kullanan kullanıcılarından para talep etmeye başladılar. Ek bir özellik olduğu için ücret niteliğinde pek yankı bulmasa da firmalar tarafından kullanılan popüler bir özellik halini aldı.

Facebook’un büyük kazanç kapısı olan ‘Oyunlar Ve Uygulamalar’ zaten belirli bir gelir getiriyordu. Fakat bir İngiliz firmasının yaptığı ‘Online Gerçek Kumar’ teklifini de kabul ederek kendi cebine giren parayı katladı. Ayrıca oyun için kullanılacak ‘coin’lerden de para kazanacak olan Facebook şuanlık cebini doldurmuş görünüyor.

Hernekadar şuanlık cebini doldursa da hisse değerlerini arttıramayan Facebook, yeni uygulaması ‘Kumar’dan sonra para kazanmak için nelere yönelecek? Hep birlikte göreceğiz.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »