En çok indirilen Android oyunları - Cordy 2 indir


Gerek akıllı telefonlar gerekse tabletlerin birçok açıdan her geçen gün daha da gelişmesi, bu cihazlarda oyun oynamayı epey keyifli hale getirdi.


Bir zamanlar sadece iletişim amaçlı kullanılan telefonlar, gelişen teknoloji sayesinde farklı amaçlar için de kullanılmaya başlandı. Bunlardan biri de hiç şüphesiz ki oyun oynamak. Hal böyle olunca da uygulama marketlerine her gün heyecan verici yüzlerce yeni  oyun ekleniyor. Doğal bir süreç olarak da bunlar arasında seçim yapmak pek kolay değil. Bu düşünceden hareketle, Android kullanıcılarının geçtiğimiz ay en çok indirdiği oyunları derledik. Şimdi sözü fazla uzatmadan sizleri www.appdunyasi.com desteği ile hazırlamış olduğumuz “Mart Ayının En Çok İndirilen Android Oyunları” ile baş başa bırakalım.
Cordy 2
Mobil dünyanın en başarılı oyunlarından biri ola Cordy, ikinci sürümü ile karşımıza çıktı. Sevimli kahramanımızın elektrik ihtiyacı nedeniyle başlayan macera bu kez farklı bir dünyada tüm hızıyla sürüyor. Cordy ve Colt, bu kez iki numaralı dünyada ve yine amaç şeytan Boogaloo’yu bulabilmek. Cordy ve Volt’a bu nefes kesen macerada yardım etmemiz gerekiyor.

Uygulamayı indirmek için burayı tıklayabilirsiniz.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »